TİCARET ODASI SEÇİMLERİNDEN BAŞARIYLA ÇIKAN SERDAR AKDOĞAN GRUBU AÇIKLAMA YAPARAK ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ;

“OY KULLANAN ve BİZE DESTEK OLAN TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İki dönemdir başarıyla yürüttüğü Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, 3. Dönem de aday olan ve beyaz listeyle 11 Meslek Gurubunun 9’unu kazanarak seçimlerden grubuyla birlikte başarıyla çıkan Serdar Akdoğan, ekibiyle birlikte seçim sonrası açıklama yaparak tüm üyelerine teşekkür etti;

Ben ve ekibim 2 dönem görev yaptığımız Kuşadası Ticaret Odası’nda, gelinen noktayı sürdürmek ve hedeflerimizi tamamlamak için bu görevi bir dönem daha üstlenmek istedik. Seçim sürecinde, seçimlerin doğasından kaynaklanan çekişmeler olsa da, centilmence bir seçim geçirdik ve bu sürecin sonunda üyelerimizin desteği ve güveniyle seçimleri kazandık.

Bir dönem daha bize güvenerek oy veren tüm üyelerimize şahsım ve grubum adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra zaman bizim için göreve devam zamanıdır. Bu bir düşüncenin zaferidir ve seçim süreci bitmiş, görev süreci başlamıştır.

Ekibimle birlikte görev yaptığımız iki dönem süresince, Kuşadası

Ticaret Odası’nı örnek bir kurum haline getirdik, Kuşadası’nın ticari hayatında kalkınmaya ve Kuşadası’na kalıcı eserler bırakmaya çalışmanın yanı sıra tamamen kurumsallaşmaya önem verdik. Önümüzdeki dönem için de hedeflerimiz var. İlk etapta bu hedeflerimizi gerçekleştirecek ve Kuşadası’nda örnek bir kurum olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Her zaman belirttik bizler Kuşadası’nda ticari hayatın sesiyiz. Bu sesi her ortamda duyuracak ve üyelerimizin menfaatine yapacağımız çalışmalarla bu dönemde de Ticaret Odası’nı geldiği noktadan daha ileriye taşıyacağız.

Bu süreçte, Kuşadası’nın aileleriyle birlikte yaklaşık %80’ini kapsayan bu büyük ve güçlü kurumun yönetiminde bizlere güvenen tüm üyelerimize teşekkür ediyor, Meclis Üyeliğine ve komitelere seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

SERDAR AKDOĞAN VE BEYAZ LİSTE GRUBU