TİCARET ODASI SEÇİMLERİNDE SERDAR AKDOĞAN GRUBUNUN BÜYÜK BAŞARISI

Kuşadası Ticaret Odası seçimlerini, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan‘ın listesi kazandı.

3. kez seçimlerden galibiyetle çıkan Serdar Akdoğan Grubuna karşı, Değişim Platformu adı altında Meclis Başkanı Mehmet Oğuz Kabaçam’ın listesi yarıştı.

Kuşadası Ticaret Odası  hizmet binasında sabah 09:00 da başlayan ve katılım oranının yüksek olduğu seçimlerde, 2559 aktif kayıtlı üyenin 1602‘si sandık başına giderek oy kullandı. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile Meclis Başkanı Mehmet Oğuz Kabaçam'ın listelerinin yarıştığı seçim sonucunda kazanan taraf Serdar Akdoğan’ın grubu oldu.

11 Komitede gerçekleşen organ seçimlerinde, beyaz listeyle 11 komitenin 9’unu kazanan Serdar Akdoğan Grubu “Kazanan Kuşadası oldu“ sözleriyle 2 dönemdir sürdürdükleri çalışmalarını başarıyla devam ettireceklerinin sinyalini verdiler.

Centilmenlik içerisinde geçen ve büyük çekişmeye sahne olan seçimlerde 11 meslek komitesinden toplamda 32 kişi Oda Meclis Üyeliğine seçildi. 32 Meclis üyesinin 26’sını ise Serdar Akdoğan’ın listesi oluşturdu.

KAZANAN KUŞADASI’NIN TİCARİ HAYATI

Kuşadası Ticaret Odası seçimlerini 3 dönem üst üste kazanan Serdar Akdoğan, seçimlerin doğasından kaynaklanan sıkıntılar olsa da seçimlerin

centilmence geçtiğini, bundan sonra önemli olanın Kuşadası’na ve ticari hayatına hizmet olduğunu söyledi ve seçimlere katılan oda üyelerine ve çalışma gruplarına gösterdikleri özveriden dolayı da çok teşekkür etti. Serdar Akdoğan konuşmasının devamında, seçimlerde alınan sonuçların, üyelerin iki dönemde yapılan  çalışmaları takdir ettiklerini ve desteklediklerini gösterdiğini , bundan sonra da Ticaret Odası’nın örnek bir kurum olmaya devam edeceğini söyledi.

Beyaz ve turuncu listelerin yarıştığı seçimlerden zaferle ayrılan Serdar Akdoğan grubunun beyaz liste ekibi, seçim sonuçlarını büyük bir coşku içinde kutladı.