VERGİ DAİRESİNDEN KUŞADASI TİCARET ODASI’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Aydın Vergi Dairesi Müdürü Mesut Yılmaz tarafından, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a teşekkür plaketi ve çini tabak hediye edildi.

Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, mükelleflerle Vergi Dairesi arasında köprü olduğu için Kuşadası Ticaret Odası’na teşekkür ederek, plaketi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a veren Mesut Yılmaz, Vergi Dairesi Başkanlığınca mükelleflere verilen plaketin aynısının yanında, işbirliği, dayanışma ve destekleri için ve karşılıklı anlayış içinde yapılan hizmetler anısına ayrıca bir plaket daha verilmesinin uygun görüldüğünü belirterek ikinci plaketi de Başkan Akdoğan’a verdi.

Vergi Dairesi Müdürü Mesut Yılmaz’dan plaketleri

Yönetim Kurulu adına alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da, Mesut Yılmaz’a ziyaretlerinden ve plaketlerden dolayı teşekkür etti ve bu anlamlı hediyeleri almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.