TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI’NIN G─░R─░┼×─░MC─░ KURS─░YERLER─░ T├ľRENLE SERT─░F─░KALARINI ALDI

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ taraf─▒ndan düzenlenen KOSGEB destekli Giri┼čimcilik Kursunu ba┼čar─▒yla bitiren  giri┼čimciler, düzenlenen törenle sertifikalar─▒n─▒ ald─▒lar.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Konferans Salonunda düzenlenen ve co┼čku içinde geçen Sertifika törenine Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar Erbay, Murat Boranalp, KOSGEB Ayd─▒n Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen, Ayd─▒n Valili─či Avrupa Birli─či ve D─▒┼č ─░li┼čkiler Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Reyhan TÜRKMEN, Proje Uzman─▒ Meliha DO─×AN, Giri┼čimcilik Kurusu E─čitmenleri S─▒d─▒ka ARIKAN, Enis ERDAL, bas─▒n mensuplar─▒ ve kursiyerler ile aileleri kat─▒ld─▒.

KU┼×ADASI EKONOM─░S─░NE BÜYÜK KATKI

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan’─▒n aç─▒l─▒┼č konu┼čmas─▒yla ba┼člayan törende Akdo─čan; kurslara kat─▒larak belge almaya hak kazanan, gelecekteki Ticaret Odas─▒ üyesi  giri┼čimci

adaylar─▒n─▒ kutlad─▒ ve bu desteklerle Ku┼čadas─▒ ekonomisi ve ticari hayat─▒na da büyük katk─▒ sa─članaca─č─▒n─▒ belirtti.

Daha sonra söz alan KOSGEB Ayd─▒n Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen’de konu┼čmas─▒nda Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kuruluna ve özellikle Ba┼čkan Serdar Akdo─čan’a i┼čbirli─či ve bölgeye sahip ç─▒kt─▒klar─▒ için çok te┼čekkür etti ve bu tarz e─čitimlerin devam edece─čini dile getirdi.

Sertifika töreni Giri┼čimcilik Ba┼čar─▒ Hikayesi ile devam etti. Giri┼čimcilik kurslar─▒na devam ederek kendi firmas─▒na sahip olan ve i┼č hayat─▒nda istedi─či noktaya do─čru ilerlemesinin hikayesini anlatan kad─▒n giri┼čimci Yeter Toz, bu kurslar─▒n insan─▒ te┼čvik etti─čini belirtti ve konu┼čmas─▒nda 1940’lara dayanan bir ba┼čka giri┼čimcilik hikayesinden de örnek verdi.

Ayd─▒n Valili─či Avrupa Birli─či ve D─▒┼č ─░li┼čkiler Koordinasyon Merkezi  Proje Uzman─▒ Meliha Do─čan’da giri┼čimci adaylar─▒na, “Genç Giri┼čimciler için Erasmus” projesi hakk─▒nda bilgiler verdi.  Do─čan, temel amac─▒ giri┼čimcili─či geli┼čtirmek, Avrupa KOB─░’lerinin uluslararas─▒ görünümünü ve rekabet edebilirli─čini geli┼čtirmek ve kat─▒l─▒mc─▒ ülkelerde yer alan yeni kurulmu┼č mikro ve küçük i┼čletmeler ile ba┼člang─▒ç a┼čamas─▒ndaki potansiyel giri┼čimcileri te┼čvik olan projenin ayr─▒ca kat─▒l─▒mc─▒ ülkelerden yeni giri┼čimcilerin, di─čer kat─▒l─▒mc─▒ ülkelerden deneyimli giri┼čimcilerin i┼čletmelerinde bir dönem geçirerek tecrübelerini zenginle┼čtirmek, bilgilerini geli┼čtirmek ve çevrelerini geni┼čletmek oldu─čunu ifade etti.

Genç Giri┼čimciler ─░çin Erasmus projesi sunumunun ard─▒ndan kat─▒l─▒mc─▒lar, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, KOSGEB Ayd─▒n Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen, E─čitmenler S─▒d─▒ka Ar─▒kan ve Enis Erdal’dan ba┼čar─▒yla tamamlad─▒klar─▒ kursun sertifikalar─▒n─▒ ald─▒lar.

á á