TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) AYDIN GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU “EĞİTİME DESTEK PROJESİ” KAPSAMINDA GECE GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Aydın Genç Girişimciler Kurulu, Kuşadası Alkoçlar Adakule Otel’de “ Eğitime Destek Projes” kapsamında bir gece gerçekleştirdi.

Geceye AK Parti Milletvekili Semiha Öyüş, Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün,  Ä°l Milli Eğitim Müdürü, TOBB GGK Üst Kurul Üyesi Sezai Hazır, Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB GGK Üst Kurulu Üyesi Ziya Kalkavan, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejad Özalp, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Öztaş, Namık Kemal Dalyan, Faik Alp, Murat Boranalp, Cem Arslan, Müslüm Yıldırım, Haydar Erbay, Mehmet Ali Üstün, Meclis Başkan Yardımcısı Selami Bayraktar, Aydın Ticaret borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Çevre Oda ve Borsa temsilcileri ve yönetim kurulları, Aydın iline bağlı Genç Girişimciler Kurulları Başkan ve Yöneticileri, Siyasi Parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve davetliler katıldı.

Amacı;  Ülkemizdeki Genç Girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün genç girişimciler arasında gelişmesine öncülük etmek, gençlere kişisel gelişim yollarını

öğreterek, kariyer geliştirmelerine fırsat yaratmak ve gecede toplanan parayla Aydın ilinde bir okula destek olmak olan Kurulun gecesi, Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya’nın konuşmasıyla başladı.

Özkaya konuşmasında “Çıkar Ä°çindeki Girişimciliği” sloganıyla yola çıkan Genç Girişimciler Kurulu’nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra TOBB GGK Üst Kurul Üyesi Sezai Hazır ve Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi’nin konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi.

Törende önceki dönem Aydın Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Ferdağ Erkut Çağlar, Salih Deniz Günal, Erkan Kaçar, Ahmet Kılıçarslan, Metin Alp Alpargun, Ahmet Şenel, Esin Ülkü Beyazıt, Tuna Taşkın, Semih Ergen, Ümran Burçoğlu plaketlerini Aydın iline bağlı Oda ve Borsa Başkanlarından aldı.

Genç Girişimcilerin başarı hikayelerini anlattığı gecede Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB GGK Üst Kurulu Üyesi Mehmet Ziya Kalkavan’ın hikayesinin ardından söz alan Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Nurgil Gürcan’da kendi başarı öyküsünü anlattı ve bu öyküye giden yolda kendisini destekleyen ve teşvik eden Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a teşekkür etti.

Aydın’daki tüm Oda ve Borsaların güçbirliği gösterisine şahitlik eden gece, daha sonra pasta kesimiyle birlikte canlı müzik eşliğinde ve çeşitli eğlencelerle sona erdi.