TİCARET ODASI BASININ ZİRVESİNDE

Kuşadası Ticaret Odası olarak, göreve geldiğimiz 2005 yılından itibaren hakkımızda çıkan haberlerle basının zirvesinden hiç inmedik.

Çalışmalarımız, etkinliklerimiz, sosyal aktivitelerimiz her zaman basın mensubu arkadaşlarımızdan büyük ilgi gördü ve manşetleri süsledi.

Ticaret Odası Yönetim Kurulunun her kesime eşit mesafede duruşu, diğer kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkileri her zaman basının ilgi odağı oldu.

Özellikle yeni hizmet binamıza taşındıktan sonra koşulların da elvermesiyle haber değeri olan aktivitelere imza atmamızın yerel ve ulusal basında geniş yer bulması, Kuşadası Ticaret Odası isminin bölgede tanınırlığını arttırdı ve marka haline getirdi.

2005 yılından bugüne; Gemilerimizi İzmir’e çekmeye çalışan İzmir Ticaret Odası’na tepkimiz, çarşı sorunlarına yaklaşımımız, bir ilke imza atarak hazırladığımız Ticari Envanter Raporumuz, üyelerimize yönelik düzenlediğimiz eğitimler, bankalar ve çeşitli kurumlarla anlaşmalarımız, ziyaretler, yardımlar, sosyal aktiviteler, sergilerimiz, fotoğraf yarışmalarımız, ekonomik ve ticari anlamda üyelerimizi uyarıcı açıklamalarımız ve 2012’de 20. Yılını kutlayan Odamız ile ilgili haberler ve çeşitli konularda haber ve ropörtajlar, görev yaptığımız 8 yıl içerisinde yazılı, görsel ve işitsel basında geniş yer buldu .

Basının gücü ve halk üzerinde etkisi tartışılmaz, bu anlamda Kuşadası Ticaret Odası’nı faaliyetleri, etkinlikleri, eğitimleri ve hizmetleri ile sütunlarına taşıyan basın mensuplarına şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

Serdar Akdoğan