BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN SERDAR AKDOĞAN’A ZÄ°YARET

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurul yaparak  yeni yönetimini oluşturan Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Kuşadası Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çakmak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Göknil Turan, Nilgün Eren, Onur Surenoğlu, Hüseyin Dedeoğlu, Gürol Yıldırım ve Didem Başdemir ile birlikte Başkan Serdar Akdoğan’a projelerini anlatan heyet, “4 büyükler” adında bir orman  projesini hayata geçirmeye çalıştıklarını belirttiler ve aynı zamanda Kuşadası Engelliler Köyüne destek olma çalışmalarından bahsettiler.

Çalışmaların sonuçlarını merakla beklediğini belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni yönetime başarılar diledi.

Yeni yönetim ile tanışma ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten dernek Başkanı Abdullah Çakmak, Kuşadası’ndaki Beşiktaşlılar olarak  yeni projeler ve yeni etkinliklerle kulübe destek olmaya devam edeceklerini söyledi.