TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen Turizm Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Kutlamaların ilk gününde, Kısmet Otel kavşağında başlayıp, Atatürk anıtında son bulan kortej yürüyüşü yapıldı, açılış törenleri ve kokteyl düzenlendi.

Kısmet otel kavşağından start alan kortej yürüyüşüne Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Erbay, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, turizm kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve siyasi parti yöneticileri katıldı.

Atatürk Anıtı önünde son bulan yürüyüşün ardından konuşma yapan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan

Ayhan tüm Kuşadası’na hayırlı bir sezon diledi ve Turizm Haftası kutlamalarına katılmayan sektör temsilcilerine sitem etti ve “Tüm Kuşadası olarak birlik, beraberlik içerisinde olmalıyız” dedi.

Atatürk Anıtı önünde kutlamalar Aydın İl Birincisi Ritmik Ada Dans Müzik Gençlik ve Spor Kulübünün folklor gösterisi ile sona erdi.

Daha sonra Turizm Haftası kutlamaları, İbramaki Sanat Galerisinde düzenlenen açılış kokteyli ile devam etti. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Namık Kemal Daylan ve Murat Boranalp’in de katıldığı kokteyl, Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Tacettin Özden, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ün konuşmaları ile devam etti.

KUŞADASI TURİZM HAFTASI KONUĞU FRANSA

Turizm Haftası kutlamalarında her yıl başka bir ülkenin konuk olduğu ve kültürünün tanıtıldığı etkinliklerde bu yıl Fransa konuk oldu.  Bir hafta sürecek  etkinlikler geziler, şiir dinletileri, yemek festivali, sempozyum, Fransız filmleri gösterimleri, açık oturumlar ve son olarak Bahar Kupası Futbol Turnuvası finali ile sona erecek.