GEZA DOLOGH’DAN SERDAR AKDOĞAN’A ZİYARET

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh,  Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Bülent Onural ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Öztürk ile gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Dologh, Serdar Akdoğan’a İzmir Deniz Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bakyaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Öztaş ve Namık Kemal Daylan’ın da hazır bulunduğu ziyaret sonrası, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh ve Yönetim Kurulu üyeleri Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonunda sezon öncesi sektör temsilcileri ile biraraya geldi.