POLİS TEŞKİLATIMIZIN 168. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

YÖNETÄ°M KURULU BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN’IN POLÄ°S HAFTASI KUTLAMA MESAJI;

168 Yıllık köklü bir geçmişe sahip Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum.  Halkımızın huzur ve güvenliği için üstlendiği zor görevi başarıyla sürdüren polisimiz, her yerde ve her şartta fedakarca çalışmış, canı pahasına görevini yerine getirmiştir.

Emniyet teşkilatımızın başarılı çalışmalarının arkasında halkımızın desteği ve güveni yatmaktadır.  Bu nedenle Polis haftasıyla birlikte düzenlenen etkinliklerin de, polis-halk işbirliğinin sağlanması ve öneminin vurgulanması açısından önemi büyüktür.

Bu vesileyle, huzurumuzun bekçileri ve teminatı olan tüm emniyet personelinin Polis Bayramını kutluyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Serdar Akdoğan