KUŞADASI TİCARET ODASI’NIN TOBB VE AYDIN BÖLGESİNDEKİ AĞIRLIĞI TARTIŞILAMAZ

SERDAR AKDOĞAN GÖREV YAPTIĞI 8 YILIN HESABINI VERİYOR IV

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, başkanlık yaptığı iki dönemi kapsayan 8 yıl içerisinde yaptıkları ile ilgili açıklamalarına, Kuşadası Ticaret Odası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Aydın bölgesindeki ağırlığı konusunda üyelerine bilgi vererek  devam ediyor.

KUŞADASI TİCARET ODASI’NIN TOBB VE AYDIN BÖLGESİNDEKİ AĞIRLIĞI TARTIŞILAMAZ

Kuşadası Ticaret Odası bir ilçe Odası olmasına rağmen, her zaman Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Aydın bölgesindeki diğer Oda ve Borsalarda ağırlığı olan bir Oda olmuştur. Bunun oluşmasında göreve geldiğimiz günden itibaren Oda olarak yaptığımız çalışmaların etkisi büyüktür.

2009 Yılındaki seçimlerin ardından yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’nda  Kuşadası Ticaret Odası olarak TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkan yardımcılığına seçilmemiz ve bugüne kadar üzerimize aldığımız bu görevi başarıyla yürütmemiz de bunun göstergelerinden birisidir.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak üzerime aldığım bu görevi başarıyla yürütmenin ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı  M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun özel davetiyle yurt dışı gezilerine katılarak Kuşadası

adını en iyi şekilde Ankara’da ve Aydın bölgesinde en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Hollanda ve İran seyahatlerine katılarak  ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik ve sıkıntılarının birebir anlatılmasını sağladık. Ülke genelinde İş dünyasının etkili isimlerinin de katıldığı bu seyahatler Odamız ve ilçemiz adına oldukça verimli geçti.

Yeniden göreve geldiğimiz 2009 yılı itibari ile Aydın Oda ve Borsaları arasındaki güç birliğini sağlayarak, bölgesel  olarak yapılan ortak toplantılardan  çıkan sonuçlar  doğrultusunda, bölgesel olarak da Ankara’da ağırlığımızı hissettirdik.

İstişare toplantılarına da düzenli olarak katılarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye ve Odamızın ağırlığını hissettirmeye önümüzdeki günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun davetlisi olarak Amerika seyahatine katılarak devam edeceğiz.

Serdar Akdoğan