TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI’NIN TOBB VE AYDIN B├ľLGES─░NDEK─░ A─×IRLI─×I TARTI┼×ILAMAZ

SERDAR AKDO─×AN GÖREV YAPTI─×I 8 YILIN HESABINI VER─░YOR IV

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, ba┼čkanl─▒k yapt─▒─č─▒ iki dönemi kapsayan 8 y─▒l içerisinde yapt─▒klar─▒ ile ilgili aç─▒klamalar─▒na, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n Türkiye Odalar ve Borsalar Birli─či ve Ayd─▒n bölgesindeki a─č─▒rl─▒─č─▒ konusunda üyelerine bilgi vererek  devam ediyor.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI’NIN TOBB VE AYDIN BÖLGES─░NDEK─░ A─×IRLI─×I TARTI┼×ILAMAZ

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ bir ilçe Odas─▒ olmas─▒na ra─čmen, her zaman Türkiye Odalar ve Borsalar Birli─či ve Ayd─▒n bölgesindeki di─čer Oda ve Borsalarda a─č─▒rl─▒─č─▒ olan bir Oda olmu┼čtur. Bunun olu┼čmas─▒nda göreve geldi─čimiz günden itibaren Oda olarak yapt─▒─č─▒m─▒z çal─▒┼čmalar─▒n etkisi büyüktür.

2009 Y─▒l─▒ndaki seçimlerin ard─▒ndan yap─▒lan Türkiye Odalar ve Borsalar Birli─či Genel Kurulu’nda  Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ olarak TOBB D─▒┼č ─░li┼čkiler Komisyonu Ba┼čkan yard─▒mc─▒l─▒─č─▒na seçilmemiz ve bugüne kadar üzerimize ald─▒─č─▒m─▒z bu görevi ba┼čar─▒yla yürütmemiz de bunun göstergelerinden birisidir.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ olarak üzerime ald─▒─č─▒m bu görevi ba┼čar─▒yla yürütmenin ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birli─či ve D─▒┼č Ekonomik ─░li┼čkiler Kurulu (DE─░K) Ba┼čkan─▒  M. Rifat Hisarc─▒kl─▒o─člu’nun özel davetiyle yurt d─▒┼č─▒ gezilerine kat─▒larak Ku┼čadas─▒

ad─▒n─▒ en iyi ┼čekilde Ankara’da ve Ayd─▒n bölgesinde en iyi ┼čekilde temsil etmenin gururunu ya┼č─▒yoruz.

Say─▒n Cumhurba┼čkan─▒m─▒z Abdullah Gül ve TOBB Ba┼čkan─▒ M. Rifat Hisarc─▒kl─▒o─člu ile Hollanda ve ─░ran seyahatlerine kat─▒larak  ilçemizi en iyi ┼čekilde temsil ettik ve s─▒k─▒nt─▒lar─▒n─▒n birebir anlat─▒lmas─▒n─▒ sa─člad─▒k. Ülke genelinde ─░┼č dünyas─▒n─▒n etkili isimlerinin de kat─▒ld─▒─č─▒ bu seyahatler Odam─▒z ve ilçemiz ad─▒na oldukça verimli geçti.

Yeniden göreve geldi─čimiz 2009 y─▒l─▒ itibari ile Ayd─▒n Oda ve Borsalar─▒ aras─▒ndaki güç birli─čini sa─člayarak, bölgesel  olarak yap─▒lan ortak toplant─▒lardan  ç─▒kan sonuçlar  do─črultusunda, bölgesel olarak da Ankara’da a─č─▒rl─▒─č─▒m─▒z─▒ hissettirdik.

─░sti┼čare toplant─▒lar─▒na da düzenli olarak kat─▒larak ilçemizi en iyi ┼čekilde temsil etmeye ve Odam─▒z─▒n a─č─▒rl─▒─č─▒n─▒ hissettirmeye önümüzdeki günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birli─či Ba┼čkan─▒ M. Rifat Hisarc─▒kl─▒o─člu’nun davetlisi olarak Amerika seyahatine kat─▒larak devam edece─čiz.

Serdar Akdo─čan

Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒