TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI ├ťYELERLE ─░LET─░┼×─░M─░ EN ├ťST SEV─░YEYE TA┼×IDI
Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan ba┼čkanl─▒k yapt─▒─č─▒ iki dönemi kapsayan 8 y─▒l içerisinde yapt─▒klar─▒ ile ilgili aç─▒klamalar─▒na devam ediyor.

Önemli konu ba┼čl─▒klar─▒ alt─▒nda, çe┼čitli periyodlarda aç─▒klamalar yapan Serdar Akdo─čan, oda hizmet binas─▒ ile ilgili yapt─▒─č─▒ aç─▒klaman─▒n ard─▒ndan üyeler aras─▒ ileti┼čim, e─čitim ve  dan─▒┼čmanl─▒k konusunda yap─▒lanlar ile 8 y─▒l─▒n hesab─▒n─▒ üyelerine vermeye devam ediyor.

Ticaret Odas─▒’nda göreve geldi─čimiz ilk y─▒ldan itibaren hedeflerimizden birisi de oda ile üyeler aras─▒ ileti┼čimi en üst seviyeye ç─▒kartmakt─▒. Bugün di─čer hedeflerimiz gibi bu hedefimize de ula┼čarak üyelerimizle ileti┼čimimizi en üst seviyeye ta┼č─▒d─▒k.

Teknolojinin insano─člu için vazgeçilmez oldu─ču günümüzde biz de Ticaret Odas─▒ olarak bu nimetlerden faydalan─▒yoruz. Kurmu┼č oldu─čumuz mail ve sms sistemi ile üyelerimiz ve sistemimize kay─▒tl─▒ olan herkesin, odan─▒n yapt─▒klar─▒ndan ve duyurulardan an─▒nda haberdar olmas─▒n─▒ sa─čl─▒yoruz ve ayn─▒ zamanda web sitesinde de yay─▒nl─▒yoruz.

2006 y─▒l─▒nda hayata geçen resmi internet sitemiz www.kuto.org.tr,  Alt─▒n Örümcek web ödülleri yar─▒┼čmas─▒nda iki y─▒l üst üste ödül alm─▒┼č ve üyeler taraf─▒ndan da takdirle kar┼č─▒lanm─▒┼čt─▒r.

2011 Y─▒l─▒nda hayata geçen ve i┼č arayanlarla, personel arayanlar─▒ bulu┼čturan web sitemiz www.isrehberim.org adresinden, ayn─▒ zamanda i┼č dünyas─▒ ile ilgili haberler de takip edilebilmektedir.

Duyurular─▒m─▒z ve haberlerimizi an─▒nda gönderdi─čimiz mail sistemimizde 2000’inin üzerinde kay─▒t, sms sistemimizde ise 2500’ün üzerinde kay─▒t bulunmaktad─▒r ve üyelerle ileti┼čimimiz aç─▒s─▒ndan bizi üst seviyelere ta┼č─▒maktad─▒r.

Resmi i┼člemlerde ve kurumlar aras─▒ veri al─▒┼čveri┼činde kullan─▒lmak üzere tüm oda personelimizde @kuto.org.tr uzant─▒l─▒ elektronik posta adresi, ayr─▒ca odam─▒z─▒n resmi ileti┼čim adresi olarak da info@kuto.org.tr kullan─▒lmaktad─▒r.

Ayr─▒ca odam─▒z yay─▒n organ─▒ Ku┼čadas─▒ Güvercin Dergisi ile de, 4 y─▒ld─▒r tüm üyelerimizin i┼čyerlerine girebilmekteyiz. 2009 y─▒l─▒nda yay─▒n hayat─▒na ba┼člayan dergimiz, kesintisiz olarak 2 ayda bir ç─▒kmakta ve 4000 adet bas─▒lmaktad─▒r. Odam─▒zdan haberlerin yan─▒ s─▒ra bölgemizin tan─▒t─▒m─▒n─▒ yapan ve aktüel haberler de veren  Ku┼čadas─▒ Güvercin, kurye ile faal 2700 üyemize, Ku┼čadas─▒ ve Ayd─▒n protokolüne, Ku┼čadas─▒’nda bulunan sa─čl─▒k guruplar─▒na, otellere, derneklere, kuaförlere, kafeler ve restorantlara, çevre il ve ilçe belediye ba┼čkanl─▒klar─▒na, oda ve borsalara ve TOBB protokolüne de da─č─▒t─▒lmaktad─▒r.

Üyelerinden ald─▒─č─▒n─▒, üyelerine verme prensibini benimseyen Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒, düzenledi─či çe┼čitli e─čitimler, toplant─▒, seminer, panel ve konferanslarla da üyelerimizin beklentileri do─črultusunda çal─▒┼čmalar yapmaktad─▒r. Hizmette sürekli iyile┼čtirme sa─člamak ad─▒na da tüm organizasyonlar─▒n sonunda anket formu doldurularak bir sonraki organizasyonda görülen eksikliklerin giderilmesine çal─▒┼č─▒lmaktad─▒r.

Her y─▒l düzenledi─čimiz sektörel ve ki┼čisel e─čitimler, meslek komitelerimizden ve üyelerimizden gelen talepler dikkate al─▒narak, Odam─▒z E─čitim Birimi taraf─▒ndan haz─▒rlanmakta, üyelerimize ailelerine ve çal─▒┼čanlar─▒na ücretsiz e─čitim imkan─▒ sa─članmaktad─▒r.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ olarak bugüne kadar ücretsiz e─čitimlerle birlikte Yeni Türk Ticaret Kanunu, Öss Motivasyon E─čitimi, Kad─▒nlar─▒n i┼čgücüne kat─▒l─▒mlar─▒n─▒ özendirmek amac─▒yla kad─▒n panelleri, GEKA ve AB destekleri tan─▒t─▒m toplant─▒lar─▒, proje yazma e─čitimleri, sertifikal─▒ ilk yard─▒m e─čitimleri, temel g─▒da ve hijyen e─čitimleri, emlakç─▒l─▒k kursu, p─▒rlanta kursu, markala┼čma, diksiyon ve güzel konu┼čma, mü┼čteri memnuniyeti, dökümantasyon, stres vb. gibi  e─čitim ve seminerler olmak üzere y─▒ll─▒k ortalama 50-60 etkinli─če ev sahipli─či yap─▒yoruz. Ayr─▒ca önemli günlerde de 25 Kas─▒m, 8 Mart, 18 Mart, vs. düzenledi─čimiz çe┼čitli etkinliklerle de üyelerimize katk─▒da bulunmay─▒ amaçl─▒yoruz.

Odam─▒zda kurulmu┼č olan Sinerji Oda─č─▒ ile Kosgeb veri taban─▒na  1500 ki┼činin  kayd─▒ yap─▒lm─▒┼č olup,  Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’na gelen her üyeye istenilen konularda dan─▒┼čmanl─▒k hizmeti de verilmektedir.

Halen odam─▒z bünyesinde devam eden KOSGEB destekli giri┼čimcilik e─čitimi neticesinde kurs gören 120 ki┼či kendi i┼čini kurma imkan─▒na sahip olacak ve bu ┼čekilde ilçemiz ekonomisine ve ticari hayat─▒nda da katk─▒ sa─članacakt─▒r.

Ben ve Yönetim Kurulum 2005 y─▒l─▒nda göreve geldi─čimizden bugüne önümüze koydu─čumuz pek çok hedef gibi,  üyelerle ileti┼čim ve e─čitimler konusunda da çok yol ald─▒k ve çal─▒┼čmalar─▒m─▒za üyelerimizin ç─▒karlar─▒n─▒ ve hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutarak devam ediyoruz.

Serdar AKDO─×AN

Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒