SERDAR AKDOĞAN GÖREV YAPTIĞI 8 YILIN HESABINI VERİYOR

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, başkanlık yaptığı iki dönemin hesabını veriyor.

Kuşadası Özel sektörünün en büyük çatı kuruluşu olan Kuşadası Ticaret Odası’nda 8 yılda yapılanlar ve gelinen nokta ile ilgili aşağıda belirtilen konu başlıkları altında çeşitli periyodlarda açıklama yapacak olan başkan Serdar Akdoğan, ilk açıklamasını hizmet binasını devraldıkları zaman ve bu günkü fiziki durumu ile ilgili yaptı.

25 MART 2013    HÄ°ZMET BÄ°NASI FÄ°ZÄ°KÄ° DURUMU

29 MART 2013     ÜYELER ARASI Ä°LETİŞİM-DANIŞMANLIK –EĞİTÄ°M-SEMÄ°NERLER-TANITIMLAR

1 NÄ°SAN 2013     KOMÄ°TELER VE MECLÄ°S ÇALIŞMALARI SONUCUNDA HAZIRLANAN RAPORLAR SEKTÖREL RAPORLAR-ARGE ARAŞTIRMALARI

5 NÄ°SAN 2013     TOBB VE AYDIN BÖLGESÄ°NDE KUTO’NUN AĞIRLIĞI