SERDAR AKDOĞAN GÖREV YAPTIĞI 8 YILIN HESABINI VERİYOR

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, başkanlık yaptığı iki dönemin hesabını veriyor.

Kuşadası Özel sektörünün en büyük çatı kuruluşu olan Kuşadası Ticaret Odası’nda 8 yılda yapılanlar ve gelinen nokta ile ilgili aşağıda belirtilen konu başlıkları altında çeşitli periyodlarda açıklama yapacak olan başkan Serdar Akdoğan, ilk açıklamasını hizmet binasını devraldıkları zaman ve bu günkü fiziki durumu ile ilgili yaptı.

25 MART 2013    HİZMET BİNASI FİZİKİ DURUMU

29 MART 2013     ÜYELER ARASI İLETİŞİM-DANIŞMANLIK –EĞİTİM-SEMİNERLER-TANITIMLAR

1 NİSAN 2013     KOMİTELER VE MECLİS ÇALIŞMALARI SONUCUNDA HAZIRLANAN RAPORLAR SEKTÖREL RAPORLAR-ARGE ARAŞTIRMALARI

5 NİSAN 2013     TOBB VE AYDIN BÖLGESİNDE KUTO’NUN AĞIRLIĞI