TOBB AYDIN GENÇ GÄ°RİŞİMCÄ°LER KURULU’NDAN KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NA ZÄ°YARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Aydın Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, Başkan Yardımcıları Merve Saplı ve Beyhan Başol, üyeler Mustafa Kemal Yılmaz, Sedat Sarıbaş, Mustafa Beygircioğlu, Edip Sayıalioğlu, Necdet Uludağ, Arzu Nalbant, Mehmet Rebiş, Ä°lker Demirci, Kerem Öden, Salih Deniz Günal’ın hazır bulunduğu ziyarette kurul üyeleri projeleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verdi ve görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette “Eğitime Katkı Projesi” adı altında önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladıkları konser ile ilgili de bilgi veren Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Serdar Akdoğan ve Yönetim Kuruluna her zaman kendilerine destek oldukları ve katkıda bulundukları için teşekkür ettiler ve periyodik olarak gerçekleştirdikleri icra kurulu komite toplantısını Kuşadası Ticaret Odası’nda yaptılar.