ÇANAKKALE SAVAŞI MİLLETİMİZİN AZİM VE KARARLILIĞINI GÖSTERMİŞTİR

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajı;

Çanakkale Savaşı, döneminde dünyanın en donanımlı ordularına karşı, milletimizin azim ve kararlılığını gösteren büyük bir kahramanlık destanıdır.

Vatan sevgisi, birlik ve beraberliğin örneği olan, tarihin akışını değiştiren, bu günde “Çanakkale geçilmez” gerçeğini tarihe yazdıran Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor ve milletimizin bu onurlu gününü kutluyorum.

Serdar Akdoğan