MUHASEBECÄ°LER SERDAR AKDOĞAN’I ZÄ°YARET ETTÄ°

23’üncüsü gerçekleşen “Muhasebe Haftası” kutlamaları çerçevesinde, Kuşadası SMMM Odası temsilcileri Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Aydın SMMM Odası Kuşadası temsilcileri Feridun Uzun, Ahmet Göbekli, Saim Sözer, Mustafa Oğuzkaan, Ramazan Karalar, Ayşe Kaçmaz ve Levent Sürgen,  her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan “Muhasebe Haftası”  kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette, büyük sorumluluk gerektiren bir işleri olduğunu dile getirdiler ve meslek camialarının özverili büyük gücüne, kayıt dışının önlenmesi noktasında Türkiye ekonomisinin zorunlu ihtiyacı olduğunu belirttiler.

Kuşadası SMMM Odası temsilcileri, ziyaretin sonunda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu üyelerine, bu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve mesleklerine sahip çıktıkları için teşekkür etti.

TÜRMOB çatısı altında örgütlenen, ülke genelindeki 76 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir odası ile 8 Yeminli Mali Müşavir odasına kayıtlı, 90 bin meslek mensubu, 17 bin stajyer, büro çalışanları ve aileleriyle birlikte sayısı 500 bini geçen muhasebe camiası çeşitli etkinliklerle Muhasebe Haftasını kutlayacak.