BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AV.ÖMER GÜNEL’DEN KUŞADASI TİCARET ODASI’NA ZİYARET

CHP’li Kuşadası Belediye Meclisi Üyesi Av. Ömer Günel , yerel seçim aday adaylığı süreci öncesi gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret eden Av. Ömer Günel projeleri hakkında bilgi verdi ve Serdar Akdoğan’la karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette, demokratik bir seçim sürecinin sonunda kazananın Kuşadası olması için çalıştıklarını belirten Günel, çıktıkları yolda Kuşadası Ticaret Odası gibi güçlü ve başarılı bir kuruluşun da önerilerini duymak istediklerini belirtti ve çalışmalarından dolayı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulunu kutladı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Av. Ömer Günel ve ekibine kendilerini bekleyen süreçte başarılar diledi.