KUŞADASI TİCARET ODASI’NA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu ve beraberindeki heyet Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

24. Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında gerçekleşen ziyarette, Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu Vergi Dairesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, verilen vergilerin topluma geri döndüğünü, Devletimizin en büyük gelir kaynaklarından birisi olan vergide sağlıklı bir bilinç oluşmasının şart olduğunu dile getirdi. Kamu harcamaları için devletin vergilerle güç kazandığını belirten Akdoğan, ziyaret için teşekkür ederek tüm Maliye çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutladı.