KUŞADASI TİCARET ODASI TSE KALİTE BELGESİ YENİLEME DENETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

Kaliteli hizmet anlayışını TSE ile belgelendiren Kuşadası Ticaret Odası, 2009 yılında almaya hak kazandığı TSE Kalite Yönetimi ISO 9001: 2008  belge yenileme denetimini başarı ile geçti ve Kuşadası Ticaret Odası ‘nın kalite belgesi 3 yıl daha uzatıldı.

TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik görevlisi Teyfik Bıyıklı ve Mojga Maria Akpulat

tarafından gerçekleştirilen belge yenileme tetkikinde Kuşadası Ticaret Odası Kalite yönetim temsilcisi Yeliz TOZ denetimlerde hazır bulundu. Tüm evrak ve dosyaların incelendiği denetim sonucunda denetçiler Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile kapanış toplantısını gerçekleştirdi.

TSE DENETÇİLERİ KUŞADASI TİCARET ODASI’NIN SİSTEMİ UYGULAMADAKİ BAŞARISINI TEBRİK ETTİ

2009 Yılından bu güne kadar yapılan denetimleri başarıyla geçen Kuşadası Ticaret Odası’na tam not veren TSE denetçileri, hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle başta Yönetim Kurulu Başkanı Serdar akdoğan olmak üzere, oda yönetimine ve personeline teşekkür etti.