KUŞADASI TİCARET ODASI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISINDA MECLİS BAŞKAN YARDIMCILARI SEÇİLDİ

Kuşadası Ticaret Odası’nda seçimlerin Mayıs-Haziran 2013 aylarına ertelenmesinin ardından gerçekleşen şubat ayı olağan meclis toplantısında, Meclis Başkan yardımcılarının seçimi yapıldı.

Şubat ayı olağan meclis toplantısı, bir önceki toplantı tutanağı, Kuşadası Ticaret Odası Ocak 2013 hesapları ve Ocak 2013 Yönetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülerek ibra edilmesiyle başladı.

YENÄ° MECLÄ°S BAŞKAN YARDIMCILARI YÖNETÄ°M KURULUNUN DESTEKLEDİĞİ SELAMÄ° BAYRAKTAR  VE MELÄ°H CANBAZ

Daha sonra meclis üyelikleri düşen önceki meclis başkan yardımcılarının yerine seçilecek olan iki başkan yardımcısı için seçimlere geçildi. Dört meclis üyesinin aday gösterildiği seçimler yargı gözetimi olmaksızın, meclis üyeleri arasında gizli oy açık tasnif usulü ile yapıldı. 4 meclis üyesinin katılmayıp, 36 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde Serdar Akdoğan Başkanlığındaki Yönetim Kurulunun desteklediği Selami Bayraktar ve Melih Canbaz, 25 meclis üyesinin desteğini , Meclis Başkanının desteklediği adaylar ise sadece 11 meclis üyesinin desteğini aldı.

Seçimlerin ardından devam edilen toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan yapılan seçimin hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasına, Mayıs-Haziran 2013 tarihlerine ertelenen seçimlerle ilgili bilgi vererek devam etti. Daha sonra ertelenen seçimlerle ilgili Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen yazının okunmasıyla devam eden toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.