HÄ°SARCIKLIOĞLU’NUN AYDIN ZÄ°YARETÄ°NE SERDAR AKDOĞAN VE YÖNETÄ°M KURULU ÜYELERÄ° DE KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu bir dizi açılış gerçekleştirmek için geldiği Aydın’da, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Aydın’da, AYTO tarafından restore edilerek hizmete açılan Kültürevi ve Aydın Tanıtım TIR’ı ile teknolojisi yenilenen ATB Gıda Laboratuvarı ve Kredi Garanti Fonu’nun müşterek açılışlarının ardından Aydın Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen toplantıda biraraya gelen Hisarcıklıoğlu ve Akdoğan sohbet etme imkanı buldu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın karşılıklı görüş alışverişinde bulunma imkanı bulduğu toplantıda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bakyaz, Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Öztaş, Namık Kemal Daylan, Müslüm Yıldırım, Murat Boranalp, Cem Arslan ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ä°cra Komitesi Üyesi Nurgil Gürcan’da hazır bulundu.

Aydın’da katıldığı açılışlarda konuşan Hisarcıklıoğlu, bölgemizde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve burada birlik ve beraberlik olduğunu söyledi.

Kuşadası Ticaret Odası’nın da içinde bulunduğu akredite odalar hakkında da bilgi veren Hisarcıklıoğlu; Akredite oda 5 yıldızlı oda. Bunun manası şu; Londra’da ki, Paris’te ki herhangi bir oda hangi kalite ve standartta hizmet veriyorsa, benim akredite odam ve borsam da üyesine aynı standartta hizmet verecek. Dedi.