KUŞADASI TİCARET ODASI TEB İŞBİRLİĞİ ESNAFA YARADI

Kuşadası Ticaret Odası, üyelerinin yararına imzaladığı protokollere, Türkiye Ekonomi Bankası’nı da (TEB) ekledi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı, makamında ziyaret eden Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Karma Bankacılık Şube Müdürü Mehmet Gürer ile protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Kuşadası Ticaret Odası üyeleri, aylık taksit ödemeli kredi, ticari nakdi kredi ve/veya gayrinakdi (teminat mektubu) kredi kullanabilecek.

Türkiye Ekonomi Bankası ile imzalanan protokol sonrasında açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; imzalanan protokol ile üyelerin bu kredilerden indirimli faiz avantajıyla yararlanabileceğini belirtti ve “üyelerimiz Türkiye Ekonomi Bankası şubesine başvurarak bu kampanyalardan yararlanabilir” dedi.