KUŞADASI TİCARET ODASI PERSONELİNE DİKKAT VE KONSANTRASYONDAN TAM NOT

Kuşadası Ticaret Odası  Personeli, eğitmen Psikolog Besim Ogelman’dan “Dikkat ve Konsantrasyon Eğitimi” aldı.

Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine ve personeline yönelik olarak düzenlediği eğitimler kapsamında, personelin aldığı “Dikkat ve Konsantrasyon” konulu eğitim oldukça verimli geçti.

Eğitmen Psikolog Besim Ogelman’ın  “yöneteni yönet”  ana teması üzerinden verdiği eğitimde katılımcılar, dikkat ve konsantrasyonun performansa ve iş hayatına etkisi , motivasyon ve motive olmanın yolları, odaklanma, not tutmanın önemi, dikkat ve konsantrasyonu geliştirmek ve günlük hayatta neler yapılmalı konularında bilgi aldılar. Eğitim, dikkat ve konsantrasyonu arttırıcı egzersizler, zihinsel stratejiler ve pratik uygulamalar ile sona erdi.

Bu tarz eğitimlerin iş ve sosyal hayatlarında kendileri için çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Kuşadası Ticaret Odası personeli,  eğitimin sonunda gerçekleşen egzersiz ve pratik uygulamalarda başarılı olarak, eğitmen psikolog Besim Ogelman’dan tam not aldı.

EĞİTİME TAM DESTEK

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, personelin aldığı eğitimlerin performansı ve gelişimi arttırmaya yönelik olduğunu belirtti ve eğitim konularının dikkatle seçildiğini vurguladı. Eğitimi her zaman desteklediklerini söyleyen Akdoğan “amacımız her zaman üyelere daha iyi hizmet vermek” dedi.