BANKA MÜDÜRLERİ KUŞADASI TİCARET ODASI BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

ING Bank Kuşadası Şube Müdürlüğü görevine yeni atanan Ahmet Alpay ÇIRAKMAN Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN’ı ziyaret etti.

Ziyarette şube müdürü Ahmet Alpay ÇIRAKMAN, ING Bank’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN’dan Kuşadası Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Odamız Ar-ge birimi tarafından hazırlanan Kuşadası ile ilgili Raporlar CD’si de kendilerine iletildi.

ING Bank’ın ardından Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Karma Bankacılık Şube Müdürü Mehmet GÜRER de Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN’ı  makamında ziyaret etti. Odamız ile TEB arasında üyelerimize yönelik aylık taksit ödemeli, ticari nakdi kredi ve/veya gayrinakdi (teminat mektubu) kredi kullandırılmasına ilişkin “protokol” imzalandı. TEB Kuşadası Şube müdürü Mehmet Gürer’ e de Odamız Ar-ge birimi tarafından hazırlanan raporlar cd si verilerek  Kuşadası Ticaret Odası çalışmaları hakkında bilgi iletildi.