KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN SEÇİMLERİN ERTELENMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan,  Bakanlar Kurulu kararı ile Şubat –Mart aylarında yapılması gereken oda ve borsaların organ seçimlerinin Mayıs-Haziran aylarına ertelenmesiyle ilgili yaptığı açıklamada; bazı oda ve borsalarda NACE kodlarına itirazlar yapıldığını, bu itirazların değerlendirilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na yaptığı başvuru neticesinde Bakanlar Kurulunun, Şubat ayında başlayıp Mart ayında tamamlanması gereken  oda ve borsaların organ seçimlerinin Mayıs ayında başlayıp, Haziran ayında tamamlanmasına, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin genel kurul dışındaki organ seçimlerinin ise Ağustos ayında yapılmasına karar verdiğini belirtti.

Serdar Akdoğan geçen süreçte seçimlere hazırlanıldığını, alınan bu kararda da kendileri açısından bir sorun olmadığını ve Mayıs-Haziran aylarına kadar olan süreçte de seçimlerin sağlıklı yapılması için çalışmaların süreceğini söyledi.