KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NDA SEÇİM ÖNCESÄ° SON MECLÄ°S TOPLANTISI GERÇEKLEŞTÄ°

Kuşadası Ticaret Odası’nda yaklaşan seçim öncesi son meclis toplantısı 24 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşti.

Aynı zamanda 2013 yılının ilk meclis toplantısında bir önceki toplantı tutanağı, Kuşadası Ticaret Odası Aralık 2012 hesapları ve Aralık 2012 Yönetim Kurulu faaliyet raporu görüşülerek ibra edildi.

Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan konuşmasına dönemin son meclisi olduğunu vurgulayarak başladı ve Mesap Müyap bilgilendirme toplantısı hakkında açıklama yaptı.

MESAM- MÜYAP KONUSU ÇÖZÜME KAVUŞTU

“Biz bu konuyu çözdük” sözleriyle açıklamasına başlayan Akdoğan,

hakkında tutanak tutulan 92 üyenin durumuyla ilgili hem Mesap-Müyap yetkilileri, hem de savcılıkla görüşüldü. Şu an normal tarife üzerinden ödemelerini yaparlarsa sorun yok, ama bizim amacımız %50 indirim sağlamak. Bununla ilgili görüşmeler yapıyoruz. Arkadan gelen 400 üyemizin de bu % 50 indirimden faydalanmasını istiyoruz. %20 indirim aldık zaten, ama amacımız %50 indirim almak. Dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan konuşmasının devamında; Kuşadası Ticaret Odası’nın düzenlediği ücretsiz Sertifikalı Temel Gıda Hijyen Eğitimine katılanların, geçtiğimiz günlerde Aydın Ä°l Tarım Müdürü’nün de katıldığı bir törenle sertifikalarını aldığını, bu konunun çok önemli ve zorunlu olduğunu belirtti.

Toplantının dilek ve duyurular kısmında söz alan Akdoğan, sözlerine herkese çok teşekkür ederek başladı. Burası hizmet yeri, burada üyelerimiz adına çalışmalar yapıyoruz. 8 Yıldır Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyorum, öncesinde de meclis üyesiydim.  Ticaret Odası çok önemli bir kurum, bizim de yönetim kurulumuz ile birlikte dönemimiz süresinde hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Aldığımız ve geldiğimiz yer belli. Meclisimiz de dönemi boş geçirmedi.  Seçimlere girmek herkesin demokratik hakkıdır ama yeni dönemde gerçekten çalışacak, koşturacak, zamanı olan arkadaşların görev almasını istiyorum. Amaç sadece seçilmek değil, gerçekten fayda sağlamak olmalı. Seçimler herkese hayırlı uğurlu olsun dedi.

Dönemin son toplantısı, 10 Şubat’ta gerçekleşecek seçimlerin, seviyeli bir seçim olması dilek ve temennileriyle son buldu.