FİKRET ORMAN KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA TARAFTARLARLA BULUŞTU

Kuşadası Ticaret Odası’nda düzenlenen panele katılan Beşiktaş başkanı Fikret Orman’a taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Panel öncesi Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret eden Orman’a, Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Çakmak, Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Faik Alp ile Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Bilgehan Algan olmak üzere üç büyük kulübün dernek temsilcileri de eşlik etti.

Ziyaretin ardından panele katılan Orman, taraftarların sorularını cevapladı. Ege Kartalları-Büyük Ege Paneline Marmaris Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Feridun Özgiden, Ege Beşiktaşlılar Kongre Üyeleri Derneği Başkanı Selim Yeğen, İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kutlu ve Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Çakmak panelist olarak katıldı. Paneli, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan

ile birlikte çok sayıda taraftar izledi.

SERDAR AKDOĞAN’A 09 SIRT NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Taraftarların yoğun soruları ve tezahüratları eşliğinde geçen panelin sonunda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a üzerinde ismi yazılı olan 09 sırt numaralı formayı hediye etti. Serdar Akdoğan’ın da kendisine Kuşadası Ticaret Odası flaması ve Güvercinada figürlü çerçeve hediye etmesinin ardından panel, taraftarların yoğun tezahüratı altında sona erdi.