KUŞADASI TİCARET ODASI TOPLANTILARIN MERKEZİ OLDU

Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binası aynı anda 3 ayrı toplantıya birden ev sahipliği yaptı.

Kuşadası Ticaret Odası tarafından üyelerine yönelik ücretsiz olarak düzenlenen “Diksiyon ve Güzel Konuşma “ eğitimi Meclis Salonunda devam ederken, Konferans Salonunda Melek Etüt Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar’ın katıldığı konferans ve aynı zamanda Eğitim Salonunda Mali Müşavirler Odası’nın her ay Kuşadası Ticaret Odası’nda gerçekleştirdiği aylık olağan toplantıları Aydın Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Fettah Açan’ın da katılımıyla gerçekleşti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, 2009 Yılından itibaren hayata geçen yeni hizmet binasında üyelerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Ticaret Odaları’nın sadece üyelerinden para alan bir kurum olmadığını belirtti. Serdar Akdoğan konuşmasının devamında; üyelerimize eğitim ve sosyal yönden de destek olmaya çalışıyoruz. 2009 yılından bugüne en az 20 000 kişi Kuşadası Ticaret Odası Salonlarında düzenlenen etkinliklere katılmış ve yararlanmıştır. Kuşadası Ticaret Odası hizmet binası aynı anda birden çok organizasyona ev sahipliği yapabilmektedir ve bu anlamda Kuşadası’nda merkez haline gelmiştir. Dedi.

Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binası ile üyelerine ve tüm Kuşadası halkına sosyal yönden de hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.