KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NIN DÜZENLEDİĞİ DÄ°KSÄ°YON VE GÜZEL KONUŞMA EĞİTÄ°MÄ° GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTÄ°

Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik düzenlediği ücretsiz eğitimler “Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitimi” ile başladı.

Eğitim, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti. Yönetim ve Ä°letişim uzmanı eğitimci Nilgün Özkan’ın verdiği eğitimde katılımcılar, konuşma tekniklerinden tonlamaya, telaffuzdan etkin konuşmaya, beden dilinden başarı taktiklerine kadar pek çok ana başlıkta” Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitimi” aldılar.

Tam gün süren eğitimin sonunda katılım belgesi alan katılımcılar, eğitimden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler ve Kuşadası Ticaret Odası’na teşekkür ettiler.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan eğitimler ile ilgili yaptığı açıklamada, daha önce de belirttiği gibi değişimi yakalamanın ön koşulunun eğitim olduğundan yola çıkarak

her yıl sürdürdükleri ücretsiz eğitimlere üyelerin ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Akdoğan açıklamasının devamında üyelerin, Kuşadası Ticaret Odası’nı arayarak bundan sonra da devam edecek olan eğitimlerle ilgili bilgi alabileceklerini belirtti.

17  Ocak 2013 Perşembe günü Dr. Barbaros Kon’un vereceği “Vay  be! Dedirten Müşteri Memnuniyeti” konulu eğitim ile devam edecek eğitimler ile ilgili Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Birimi Sorumlusu Şeniz Hacısalihoğlu’ndan (0256 612 57 63) bilgi alabilirsiniz. 09.01.2013