SERDAR AKDOĞAN; DEĞİŞİMİ YAKALAMANIN ÖN KOŞULU ÖĞRENMEKTEN GEÇER

KUŞADASI TÄ°CARET ODASI ÜYELERÄ°NE VE ÇALIŞANLARINA YÖNELÄ°K EĞİTÄ°MLERE BAŞLADI

Kuşadası Ticaret Odası, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da eğitimin kişilerin ve kurumların gelişiminde vazgeçilmez bir rol oynadığının bilinciyle, ücretsiz olarak gerçekleştirdiği eğitimlerine devam ediyor.

En büyük gelir kapısı turizm olan Kuşadası’nda iş yoğunluğunun özellikle yaz aylarında olmasından dolayı, eğitimleri kış aylarında planladıklarını belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı serdar Akdoğan; değişimi yakalamanın, hatta yaratmanın ön koşulunun öğrenmekten geçtiği bilinciyle üyelerimizin ve Oda personelinin bilgilenme ihtiyaçlarına uygun programlar hazırlayarak eğitimler düzenliyoruz. Her yıl ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizi, üyelerimiz ve personelimize ileriye dönük bilgi birikim oluşturacak nitelikte ve gelen talepler doğrultusunda programlıyoruz. Dedi.

Ocak ayı içerisinde üyelere iki, personele iki adet olmak üzere 4 ayrı konuda, uzmanlar tarafından eğitim verilecek. Üyelere yönelik Diksiyon ve  Güzel Konuşma eğitimi 09

.01 2013 Çarşamba, Vay be! Dedirten Müşteri Memnuniyeti eğitimi ise 17.01 2013 Perşembe günü gerçekleşecek. Personel eğitimleri ise, Stres Yönetimi ve Dikkat ve Konsantrasyon konularında yine Ocak ayı içerisinde verilecek.

Eğitimler ile ilgili Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Birimi Sorumlusu Şeniz Hacısalihoğlu’ndan (0256 612 57 63) bilgi alabilirsiniz.