KAYMAKAM MUSTAFA AYHAN’IN PROJELERİ ARASINDA KAMU KURULUŞLARINI İLÇE MERKEZİNDEN TAŞIMAK VAR

Kuşadası Ticaret Odası Aralık ayı olağan Meclis toplantısına katılan Kaymakam Mustafa Ayhan, projeleri arasında ilçe merkezinde kalmış olan kamu binalarını Söke Yolu üzerine taşımak olduğunu ilk kez açıkladı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın uzun süredir üzerinde durduğu ve 2 kilometrekare başlığıyla yazarak da dile getirdiği bir konu olan kent merkezindeki özellikle kamu binalarının oluşturduğu sıkışıklık konusu, Kaymakam Mustafa Ayhan’ın da tespitleriyle çözüme kavuşacak.

Konuk olarak katıldığı Aralık ayı meclis toplantısında, Kuşadası Ticaret Odası Meclis üyelerine projelerini açıklayan Kaymakam Mustafa  Ayhan ayrıca Off Day ve Eğitim Vadisi projeleri hakkında da bilgi verdi. Off Day projesi ile Kuşadası ticari hayatını hareketlendirmeyi hedeflediklerini belirten Ayhan

, daha önce örneğini gördüğü Eğitim Vadisi projesini de hayata geçirmek istediğini ve bir amacının da Kuşadası’na müze kazandırmak olduğunu anlattı. Projeleri konusunda Kuşadası Ticaret Odası Meclis Üyeleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Kaymakam Mustafa Ayhan, daha sonra herkesin yeni yılını kutlayarak toplantıdan ayrıldı.

MECLİS TOPLANTISINDA “ATEŞTEN ADAM YA DA BOZKURT”

Ticaret Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısına daha sonra konuk olarak Nail Topal katıldı. Topal  Mahmut Esat Bozkurt’u anlattığı kitabı “Ateşten Adam Ya da Bozkurt”  hakkında bilgi verdi ve kitaplarını imzalayarak meclis üyelerine dağıttı.

KUŞADASI TİCARET ODASI 2013 YILI BÜTÇESİ VE İŞ PLANI ONAYLANDI

2012 Yılının son Meclis Toplantısında 2013 yılı bütçesi görüşülerek oybirliğiyle onaylandı. Ardından 2012 yılı faaliyet raporu ve 2013 yılı İş Planı görüşüldü ve oybirliğiyle kabul edildi. Oylamaların ardından Kuşadası Ticaret Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ve karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.