KUŞADASI TİCARET ODASI HABERLERİ 2012 YILI İÇERİSİNDE ULUSAL VE YEREL BASINDA GENİŞ YER ALDI

2012 Yılı içerisinde Kuşadası Ticaret Odası, hakkında çıkan haberlerle ulusal ve yerel basında geniş yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın açıklamaları ulusal ve yerel, yazılı ve görsel basında sık sık yer alırken, Kuşadası Ticaret Odası’da faaliyetleri, etkinlikleri, eğitimleri ve hizmetleri ile basında oldukça geniş yer alan kurumların başında geldi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın 2012 yılı başında “Riskli Bir 2012 Bizi Bekliyor” başlığı altında yaptığı açıklama, yayınlanan haberler arasında en çok ilgi gören konuların başında yer aldı.

2012 Yılında, aynı zamanda 20. Yılını kutlayan Kuşadası Ticaret Odası, kuruluşuyla ilgili de yazılı ve görsel basında geniş yankı uyandırdı.