KUŞADASI TÄ°CARET ODASI PERSONELÄ° “ETKÄ°LÄ° Ä°LETİŞİM VE Ä°NSANLARI TANIMA SANATI” EĞİTÄ°MÄ° ALDI

TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün, bölgedeki TSE ve TSEK belgesi bulunan kuruluşları biraraya getirdiği “Ege Bölgesinde Kalite Günleri” organizasyonu kapsamında düzenlenen “Etkili Ä°letişim ve Ä°nsanları Tanıma Sanatı” eğitimine Kuşadası Ticaret Odası personeli katıldı.

Türkiye’nin en çok okunan kişisel gelişim yazarlarından Oğuz Saygın’ın “Etkili Ä°letişim ve Ä°nsanları Tanıma Sanatı” konusunda 18 Aralık Salı günü, Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonunda verdiği ve çok başarılı geçen eğitime, Kuşadası Ticaret Odası personelinin yanı sıra Belediye personeli de katıldı.

Yazar Oğuz Saygın’ın; iletişim hayat demektir. Her ne iş yapıyorsak yapalım, yaptığımız işin büyük kısmı iletişimdir. Ä°letişim olmadan hiçbir şey yapamayız ve iletişimin de 3 enstrümanı vardır: kelimeler, ses tonu, beden dili. Sözleriyle başlayan ve 2 saat süren eğitim, uygulamalı olarak devam etti.

Oldukça verimli ve sohbet havasında geçen eğitim, yazar Oğuz Saygın’a sorulan sorularla son buldu.