TOBB AYDIN KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ ODAMIZDA YAPILDI

14 Aralık 2012 tarihinde Odamızda TOBB Aydın Kadın ve Genç Girişimciler Ä°cra Komitesi seçimleri yapıldı. Seçimlerde, Kadın Girişimciler için Nurgil GÜRCAN, Genç Girişimciler için Edip SAYIALÄ°OĞLU ve Necdet ULUDAĞ aday oldu.

Saat 10:00’da başlayıp 16:00’ya kadar devam eden seçimlerin ardından TOBB Aydın Kadın Girişimciler Ä°cra Komitesine Nurgil GÜRCAN (Yedek: Canan Ä°NANÇ) ve TOBB Aydın Genç Girişimciler Ä°cra Komitesine Edip SAYIALÄ°OĞLU (Yedek: Alp ERGÜL) ve Necdet ULUDAĞ (Yedek: Ä°brahim Aras ÖZTAŞ) seçildi.

TOBB Aydın Kadın Girişimciler Ä°cra Kurulu ilk toplantısını 25 Aralık 2012 Salı günü mesai bitimine kadar Aydın Ticaret Borsa’sında, TOBB Aydın Genç  Girişimciler Ä°cra Kurulu ise ilk toplantısını 25 Aralık 2012 Salı günü mesai bitimine kadar Aydın Sanayi Odası’nda gerçekleştirecek.