KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN TOPLU HALDE KATILDIĞI TRAVEL TURKEY FUARI BAŞARIYLA GEÇTİ

06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanında 6. Kez Turizm Profesyonellerini biraraya getiren fuarda, Kuşadası standı büyük ilgi gördü.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Oğuz Kabaçam, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bakyaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Öztaş, Namık Kemal Daylan, Müslüm Yıldırım, Murat Boranalp, Cem Arslan ve Faik Alp fuara katılarak, bu önemli turizm platformunda Kuşadası Ticaret Odası’nı temsil ettiler.Kuşadası Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar ve Dernek üyeleri de travel turkey fuarındaydı.

Kuşadası’nın başarıyla tanıtıldığı ve 20 ülke, 60 il ve 700’ün üzerinde şirket ve kuruluşun

kuruluşun katılarak 2013 yılının turizm rotasının çizildiği fuar, 9 Aralık’ta sona erdi. Travel Turkey’in açılışını gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ziyaret ettiği Kuşadası standında Kuşadası tanıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı ve çalışmalarından dolayı yetkilileri kutladı.