FORBES DERGİSİ KUŞADASI EKONOMİSİNİ SERDAR AKDOĞAN’A SORDU

Dünyaca tanınan ve 5 milyona yakın abonesi olan finans dergisi Forbes, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile yaptığı röportajda Kuşadası’nın ticari hayatı ve ekonomisi hakkında bilgi aldı.

Türkiye ekonomisi ve yatırım fırsatları hakkında Türkiye dosyası hazırlayan, uluslar arası yatırım ve finans dergisi Forbes, dosyada Kuşadası’na da yer ayırdı.

Forbes dergisi proje koordinatörleri Rosie Venn ve Lynsey Elston’un, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın makamında gerçekleştirdikleri ropörtajda Akdoğan; Kuşadası’nın coğrafi ve fiziki konumuyla yatırımcılar için ideal bir merkez olduğunu söyledi, ilçenin ekonomisi ve ticari hayatı hakkında da bilgi verdi.

Kuşadası’nda bulundukları süre içerisinde ilçemizi gezerek yatırımları inceleyen ve

diğer kurum ve kuruluşlarla da görüşen Forbes yetkilileri, aynı zamanlarda Kuşadası Ticaret Odası’nın öncülüğünde, Kuşadası’nın tanıtımı amacıyla ilçede bulunan Amerikalı gazetecilerle de Ticaret Odası’nın davetlisi olarak akşam yemeğinde bir araya geldiler ve Kuşadası’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yatırım açısından da önemli bir merkez olduğu görüşünde birleştiler.