GARANTÄ° BANKASI’NDAN KUŞADASI TÄ°CARET ODASI’NA ZÄ°YARET

Göreve yeni başlayan Garanti Bankası Kuşadası Şube Müdürü Ali Adakçı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Garanti Bankası OBÄ° Müşteri Ä°lişkileri Yöneticisi Şule Çınar Dağ ve Bireysel Bankacılık Müşteri Ä°lişkileri Yöneticisi Pelin Başterzi’de hazır bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası üyelerine bankacılık hizmetlerinde daha iyi imkanlar sağlamak istediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ziyarette, Ali Adakçı’ya yeni görevinde başarılar diledi. Garanti Bankası Şube Müdürü Ali Adakçı’da müşteri memnuniyetini herşeyin üstünde tuttuklarını ve Ticaret Odası Üyelerine her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti. 06.12.2012