19 MAYIS KUŞADASI?NDA COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kuşadası’nda törenlerle kutlandı.

Kutlamalar kapsamında, sabah Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törende, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ta hazır bulundu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 98’inci yıldönümünde, Kuşadalıların yoğun ilgi gösterdiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, akşam saatlerinde gerçekleşen 19 Mayıs Gençlik Korteji yürüyüşü ile devam etti. Büyük coşku içinde gerçekleşen yürüyüşe Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yiğit’te katıldı.

Kutlamalar, gençlik konseri ile son buldu.