TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

EGE B├ľLGES─░ A─×IRLAMA KONAKLAMA TEKNOLOJ─░LER─░ VE EV DI┼×I T├ťKET─░M FUARI KU┼×ADASI?NDA 2. KEZ KAPILARINI A├çTI

Ku┼čadas─▒’nda 2. Kez düzenlenen Ege Bölgesi A─č─▒rlama Konaklama Teknolojileri ve Ev D─▒┼č─▒ Tüketim Fuar─▒, Ku┼čadas─▒ Efes Kongre Merkezi’nde ba┼člad─▒.

Renkli görüntülerle ba┼člayan fuar─▒n aç─▒l─▒┼č─▒ protokol taraf─▒ndan toplu halde yap─▒ld─▒. Ege’nin turistik kentlerinin belediye ba┼čkanlar─▒n─▒n da kat─▒l─▒m─▒yla güçbirli─čine sahne olan fuara; Ku┼čadas─▒ Kaymakam─▒ Muammer Aksoy, Selçuk Kaymakam─▒ Ayhan Boyac─▒, Ku┼čadas─▒ Belediye Ba┼čkan─▒ Özer Kayal─▒, Bodrum Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Kocadon, Çe┼čme Belediye Ba┼čkan─▒ Muhittin Dalg─▒ç, Selçuk Belediye Ba┼čkan─▒ Zeynel Bak─▒c─▒, Narl─▒dere Belediye Ba┼čkan─▒ Abdül Batur, Edremit Belediye Ba┼čkan─▒ Kamil Saka, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Meclis Ba┼čkan─▒ Mahmut Özta┼č, Yönetim Kurulu Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Nejad Özalp, Yönetim Kurulu Üyesi ─░rfan Yi─čit ve Kültür Turizm eski Bakan─▒ Bahattin Yücel, STK ve sektör temsilcileri kat─▒ld─▒.

Aç─▒l─▒┼čta konu┼čan Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan; fuar─▒n gerçekle┼čmesine katk─▒da bulunan tüm sponsorlara ve Platform fuarc─▒l─▒─ča te┼čekkür ederek kendilerini desteklediklerini söyledi ve Türkiye’nin en büyük Kongre Merkezlerinden biri olan KOMER’in tüm bölgeye faydal─▒ oldu─čunu dile getirerek, bu nedenle bu fuar gibi etkinliklerin daha fazla olmas─▒ için herkes taraf─▒ndan desteklenmesi gerekti─čini belirtti.

SOSYAL MEDYANIN ÖNEM─░ VURGULANDI

Ku┼čadas─▒ Belediye Ba┼čkan─▒ Özer Kayal─▒ ve Kaymakam Muammer Aksoy’un aç─▒l─▒┼č konu┼čmalar─▒n─▒n ard─▒ndan; “Kriz dönemlerinde belediyelerin turizme destek politikalar─▒” hakk─▒nda Turizm Sektör Toplant─▒s─▒ yap─▒ld─▒. Toplant─▒da, tan─▒t─▒mda sosyal medyan─▒n önemi vurgulan─▒rken, arka ekranda Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n 360.000 takipçisiyle Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒t─▒m─▒n─▒ yapt─▒─č─▒ sosyal medya hesaplar─▒nda

hesaplar─▒nda yay─▒nlanmak üzere haz─▒rlatt─▒─č─▒ 26 farkl─▒ konudaki Ku┼čadas─▒ tan─▒t─▒m videolar─▒ döndü.

Profesyonel al─▒c─▒lar─▒n, otel, restoran, kafe dekorasyon ve mefru┼čat─▒, endüstriyel mutfak, peyzaj, servis ve ikram ekipmanlar─▒, temizlik ve sarf malzemelerine yönelik son geli┼čmeleri görme f─▒rsat─▒ buldu─ču Ege Bölgesi A─č─▒rlama Konaklama Teknolojileri ve Ev D─▒┼č─▒ Tüketim Fuar─▒ (Aegean Hosttec) ayn─▒ zamanda gastronominin de nabz─▒n─▒ tuttu. Türkiye A┼čç─▒lar Federasyonu (TAFED) ve Ku┼čadas─▒ Profesyonel A┼čç─▒lar Derne─či taraf─▒ndan fuar bünyesinde düzenlenen Ege ┼×efler ┼×ampiyonas─▒'n─▒n ilk gününde lezzetler yar─▒┼čt─▒. Dünya ┼×efler Birli─či Ba┼čkan─▒ Thomas Andereas Gugler ile birlikte 14 ülkeden a┼čç─▒lar─▒n, Anadolu Mutfa─č─▒ için Türkiye'ye geldi─či fuarda Gugler; Anadolu mutfa─č─▒n─▒n zengin bir mozai─če sahip oldu─čunu belirterek "Türk mutfa─č─▒n─▒n dünyada popüler olmas─▒ gerekiyor çünkü bunu hakediyor" dedi.

GL Platform Fuarc─▒l─▒k taraf─▒ndan 2.si düzenlenen fuar,  25 ┼×ubat’a kadar ziyarete aç─▒k kalacak.

á á