21 ŞUBAT DÜNYA REHBERLER GÜNÜ KUŞADASI?NDA KUTLANDI

21 Şubat Dünya Turist Rehberleri Günü, Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle Kuşadası’nda kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan törenler, Kuşadası Ticaret Odası’nda düzenlenen panel ve ardından kokteyl ile devam etti.

Kuşadası Ticaret Odası’nda düzenlenen ve duayen rehberlerin sunumuyla gerçekleşen “Dünden Bugüne Turist Rehberliği” konulu panele, ADÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri de katıldı.

Aynı gün İbramaki Sanat Galerisi’ndeki kokteyl ise kalabalık bir katılım ile gerçekleşti. ATRO Yönetim Kurulu Başkanı İsa Levent Gürçavdı’nın konuşmasıyla başlayan kokteylde, 20. Yılını dolduran rehberlere ve ATRO’nun ilk yönetim Kurulu Üyelerine plaket verildi ve aynı zamanda Yıldız Sağtürk’ün kitap imza günü gerçekleşti.

Rehberler Korosunun büyük beğeni alan dinletisi ile devam eden kokteyl; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Meclis Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda rehber Tolga Erdem, rehberler ve davetliler katıldı.