MHP AYDIN MİLLETVEKİLİ DENİZ DEPBOYLU KUTO’YU ZİYARET ETTİ

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın Ä°l Başkanı Burak Pehlivan, Kuşadası Ä°lçe Başkanı Mustafa Bayraktar, Belediye Meclis Üyesi hayati Atlı, Ä°lçe Yönetim kurulu Üyeleri Belgin Dağyaran, Mehmet Şenol, Asil Sünnetçi, Aydın Koyutürk ve beraberindeki heyetle birlikte Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Turizmin geldiği nokta, esnafın sıkıntılarının iletildiği ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan ve Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Yıkılmaz hazır bulundu.