ODAMIZ TARAFINDAN HAZIRLATILAN “KIŞ AYLARINDA KUŞADASI’NDA TATİL” KONULU VIDEO YAYINA GİRMİŞTİR

Kuşadası Ticaret Odası, sosyal medya üzerinden kış aylarında da turizmi canlandırmak için Kuşadası’nın tanıtımını yapmaya devam ediyor.

Kış aylarında da Kuşadası’nda güzel bir tatil için neler yapılabileceğinin anlatıldığı video, Kuşadası Güvercin isimli facebook sayfasında yayınlanmaya başladı. Kötü geçen sezon ve ülkenin içinde bulunduğu koşullara rağmen en büyük geçim kaynağı turizm olan ilçemizde, turizmi canlandırmak adına çalışmalarına devam eden Kuşadası Ticaret Odası, yüzbinlerce takipçisi olan sosyal medya hesaplarından milyonlarca kişiye Kuşadası’nın tanıtımını yapmaya devam ediyor.