ODAMIZ TSE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TETKİKİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

2009 Yılında aldığı TSE belgesi ile kaliteli hizmet anlayışını belgelendiren Kuşadası Ticaret Odası, TSE Kalite Yönetimi TS EN ISO 9001:2008 ara denetiminden başarıyla geçti.

TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Tuba Atak tarafından gerçekleştirilen tetkikte, Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer ve Kalite Temsilcisi Yeliz Toz hazır bulundu. Tüm evrak ve dosyaların incelendiği tetkikin sonunda Kuşadası Ticaret Odası personelinin katılımıyla, kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Tetkikte ayrıca, Kalite Yönetim Standardının 2015 versiyonuna geçişle ilgili Kuşadası Ticaret Odası olarak yapılacaklar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Tuba Atak, 2009 Yılından bu güne kadar yapılan denetim ve tetkikleri başarıyla geçen Kuşadası Ticaret Odası’na, hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle başta Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan olmak üzere, Oda yönetimine ve personeline teşekkür etti.