MAHMUT ÖZTAŞ EGE BÖLGESİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve başkanlığında TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşen Ege Bölgesi İstişare Toplantısı’na Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş katıldı.

Terör saldırılarıyla zor günlerden geçilirken, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilen toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunuldu ve  Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi(MEYBEM)’ne ilişkin sunumlar yapıldı.