KUŞADASI’NDA BİR GÜNÜ ANLATAN VİDEOMUZ KUŞADASI GÜVERCİN FACEBOOK SAYFAMIZDA YAYINA GİRMİŞTİR

Kuşadası Ticaret Odası, Kuşadası’nın tanıtım çalışmalarına kış aylarında da hız kesmeden devam ediyor.

310 Bin takipçisi ile Kuşadası’nın yurtiçi ve yurtdışı tanıtımında büyük rol oynayan Kuşadası Güvercin isimli facebook sayfasında; özellikle arabayla günübirlik ulaşım mesafesindeki kitle hedeflendi ve  Kuşadası’nda bir günün nasıl geçirilebileceği anlatıldı.

Doğal güzellikleri, köy kahvaltıları, müzeleri, çarşı merkezi, alışveriş seçenekleri, muhteşem manzaraları, kafeleri, lezzetleri ve eğlenceli geceleri ile Kuşadası günübirlik ziyaretçilerine güzel bir gün için, çeşitli alternatifler sunuyor.

Kuşadası Ticaret Odası’nın kış aylarında da Kuşadası’nda turizmi canlandırmaya yönelik tanıtım çalışmaları devam edecek.