ODAMIZ TARAFINDAN HAZIRLATILAN TERMAL TURİZM İLE İLGİLİ VIDEO YAYINA GİRMİŞTİR

Kuşadası Ticaret Odası, 300 bini geçen takip sayısı ile sosyal medya üzerinden kış aylarında da turizmi canlandırmak için Kuşadası’nın tanıtımını yapmaya devam ediyor.

Kötü geçen sezon sonrası, kış turizmine yönelik videolarla, kış aylarında turizmi canlandırmak için çalışmalara başlayan Kuşadası Ticaret Odası’nın Termal Turizm ile ilgili hazırlattığı video, Kuşadası Güvercin isimli facebook sayfasında yayınlanmaya başladı.

Kuşadası Davutlar’da bulunan ve 30 çeşit mineralli suyu içinde barındıran Kaplıcalar, aynı zamanda bölgenin muhteşem doğası ve tertemiz havasıyla kış aylarında da sağlık turizmi ile bölgeyi canlandırıyor.

Kuşadası Ticaret Odası’nın, Kuşadası’nın tanıtımı ve kış aylarında da turizmi canlandırmayı hedefleyen çalışmaları devam edecek.