ULU ÖNDER ATATÜRK ARAMIZDAN AYRILIŞININ 78. YIL DÖNÜMÜNDE KUŞADASI’NDA DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümünde Kuşadası’nda düzenlenen törenle anıldı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan törene protokol, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve Kuşadası halkı katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Meclis Katip üyesi Faik Alp, Disiplin Kurulu üyesi Cem Arslan, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan ve Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu anma töreninde saat 09:05’te siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okundu.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümü anma törenleri, Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kongre Salonunda düzenlenen anma programı ile devam etti.