TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI 5. ULUSAL FOTO─×RAF YARI┼×MASI SONU├çLARI A├çIKLANDI

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n düzenledi─či ve bu y─▒l “24 Saat Ya┼čayan Ku┼čadas─▒” temas─▒yla 5. Kez start veren Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒ sonuçlar─▒ aç─▒kland─▒.

Türkiye Foto─čraf Sanat─▒ Federasyonu’na (TFSF) ba─čl─▒ olarak online düzenlenen yar─▒┼čmaya yurdun dört bir yan─▒ndan yüzlerce eser kat─▒ld─▒ ve kat─▒lan eserler jüri üyeleri taraf─▒ndan tek tek incelenerek dereceye giren, özel ödül ve sergileme alan foto─čraflar seçildi.

24 Saat Ya┼čayan Ku┼čadas─▒ ana ba┼čl─▒─č─▒ndaki yar─▒┼čmada; ─░zmir’den Bar─▒┼č Barlas kat─▒ld─▒─č─▒ eserle birinci olurken, Ayd─▒n’dan Y─▒lmaz Topçu ikinci, Bursa’dan Gürsel Egemen Ergin üçüncü oldu. ─░stanbul’dan Nevzat Y─▒ld─▒r─▒m ve Ayd─▒n’dan Eser Pa┼ča’n─▒n iki eseriyle mansiyon ald─▒─č─▒ yar─▒┼čmada, Yaz ve Turizm Özül Ödülüne Bursa’dan Ali R─▒za Özer, Yiyecek-─░çecek-Al─▒┼čveri┼č Özel Ödülüne ─░zmir’den Hasan Uçar lay─▒k görülürken, Ku┼čadas─▒ ve Gece Ya┼čam─▒ Özel Ödülü ise uygun foto─čraf bulunmamas─▒ nedeniyle verilmedi ve bu nedenle 20 adet olan sergileme ödülü jüri karar─▒yla 21 adede ç─▒kar─▒ld─▒.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Foto─čraf Bölümü Ba┼čkan─▒ Yrd. Doç. Dr. Gökhan Birinci, ─░FOD - Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Foto─čraf Bölümü ö─čretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Disiplin Kurulu ve Belediye Meclis Üyesi- foto─črafç─▒ Cem ARSLAN, KUFSAD ba┼čkan─▒-foto─čraf sanatç─▒s─▒ Levent Köylü’nün jüri oldu─ču ve TFSF temsilcisi Zafer Gazi Tunal─▒’n─▒n denetiminde gerçekle┼čen yar─▒┼čmaya, Türkiye Foto─čraf Sanat─▒ Federasyonunun da katk─▒ ve duyurular─▒ ile ilgi oldukça fazla oldu.

21 Eserin de sergilemeye lay─▒k görüldü─čü Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ 5. Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒nda derece alanlar─▒ kutlayan Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan; Türkiye’nin her kö┼česinden Ku┼čadas─▒ ile ilgili foto─čraflar─▒n gelmesinden ve ayn─▒ zamanda Ku┼čadas─▒’na ilginin artmas─▒ndan duydu─ču memnuniyeti dile getirdi.

Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒t─▒m─▒na çok önem verdiklerini ve kötü giden sezonda, Oda olarak özellikle sosyal medya üzerinde yap─▒lan tan─▒t─▒mlarda kullan─▒lan foto─čraflar─▒n binlerce be─čeni ald─▒─č─▒n─▒ belirten Akdo─čan “Odam─▒z taraf─▒ndan bu y─▒l 5.si gerçekle┼čen foto─čraf yar─▒┼čmam─▒z─▒n Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒t─▒m─▒ ve Odam─▒z bünyesindeki foto─čraf bankas─▒ için önemi çok büyük. Türkiye’nin her yerinden kat─▒lan, ilgi gösteren herkese Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ yönetimi olarak te┼čekkür ederiz” dedi.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ 24 Saat Ya┼čayan Ku┼čadas─▒ temal─▒ 5. Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒’nda dereceye

girenler:

1.lik Ödülü / Bar─▒┼č BARLAS - ─░zmir