KUTO’NUN ÖNERİLERİYLE ESNAFIN YARARINA İNDİRİMLER OLACAK

Kuşadası Belediyesi Plan Bütçe ve Tarife Komisyonu toplantısından, Kuşadası Ticaret Odası’nın da önerisi ve talepleri doğrultusunda esnafın yararına olacak ve yüzünü güldürecek sonuçlar çıktı.

Toplantıya katılan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve 3. Meslek Komitesi (Restorancılar- Barcılar) başkanı Seydi Yıkılmaz’ın da görüşleri ve önerileriyle, eğlence vergilerinde % 50’ye, işgaliyelerde % 30’a varan indirimlere gidilmesi uygun görüldü.

Komisyon toplantısından çıkan öneriler doğrultusunda, kötü giden sezon sonunda esnafın yüzünü güldürecek indirimler, 24. Ekim 2016 Pazartesi günü yapılacak olan Kuşadası Belediyesi Meclis Toplantısında karara bağlanarak uygulamaya geçilecek.