KUTO’DAN ADÜ ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

KUŞADASI TÄ°CARET ODASI TARAFINDAN ADÜ TURÄ°ZM FAKÜLTESÄ° 4. SINIF KONAKLAMA BÖLÜMÜ ÖĞRENCÄ°LERÄ°NE DEVLET DESTEKLERÄ° ve TEŞVÄ°KLERÄ° HAKKINDA SEMÄ°NER VERÄ°LDÄ°

Kuşadası Ticaret Odası KOSGEB Temsilciliği ve AR-GE Birimi tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerine KOSGEB Girişimcilik Destek Programı başta olmak üzere, KOSGEB, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Avrupa Birliği (AB) Hibeleri ve destekleri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.  Söz konusu devlet desteklerini nerelerden takip edebilecekleri ve bu kuruluşlara nasıl proje yazılabileceği ile ilgili sunum yapıldı. Kuşadası Ticaret Odası’nın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

KOSGEB Girişimcilik Desteğine nasıl başvurulacağı, desteğin içeriği, İş Planının hazırlanması, TKDK tarafından verilen destekler ve miktarları, Kalkınma Ajansı hibe çağrıları konularında Burhan Sezer tarafından verilen seminer, Adnan Menderes Üniversitesi Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği bölümü öğrencilerinin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

Odamız KOSGEB Temsilciliği ve AR-GE Birimi tarafından önümüzdeki günlerde, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin Turizm Rehberliği, Yiyecek İşletmeciliği ve Seyahat İşletmeciliği bölümü öğrencilerine de aynı seminer verilecek.